Gratis elektronische bibliotheek

De woeste hoogten - Emily Bronte

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: januari 2017
BESTANDSGROOTTE: 9,79
ISBN: 9789036431750
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: Emily Bronte

De beste pdf van De woeste hoogten die u hier kunt vinden

Omschrijving:

Hij zal nooit weten hoeveel ik van hem houd; en niet omdat hij knap is, maar omdat hij meer mezelf is dan ik ben.Lockwood, de nieuwe huurder van Thrushcross Grange op de bleke heide van Yorkshire, wordt op een avond gedwongen te schuilen in Wuthering Heights, bij zijn huisbaas. Daar ontdekt hij het verhaal achter de stormachtige gebeurtenissen die jaren eerder plaatsvonden: de vurige passie tussen de vondeling Heathcliff en Catherine Earnshaw, en haar verraad van hem. Als Heathcliffs verbittering en wraak overslaan naar de volgende generatie, moeten hun onschuldige nazaten vechten om aan de erfenis van het verleden te ontsnappen.Emily Jane Brontë was een Brits schrijfster. Ze schreef poëzie en één roman, Wuthering Heights in 1847. Destijds uitgegeven onder haar pseudoniem Ellis Bell, dit boek behoort tot de klassiekers van de Engelse literatuur.

...ee dringt de storm het huis zelf binnen. Emily Brontë ... DE WOESTE HOOGTE, Bovenkarspel - Restaurantbeoordelingen ... ... . Emily Jane Brontë (1818-1848) is dankzij Woeste Hoogten waarschijnlijk de bekendste van de drie Brontë-zussen, hoewel niet degene die het meest publiceerde. Haar enige roman verscheen in 1847, één jaar voor haar dood. Meer boeken van deze auteur De Woeste Hoogte, Bovenkarspel: Bekijk 33 onpartijdige beoordelingen van De Woeste Hoogte, gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 3 van 8 restaurants in Bovenkarspel. Een van de gro ... Emily Brontë - Woeste hoogten **** | Het Parool ... . 3 van 8 restaurants in Bovenkarspel. Een van de grootste meesterwerken uit de wereldliteratuur: Op een dag duikt de vondeling Heathcliff op in het afgelegen landgoed Woeste Hoogten. Ondanks de verschillen in afkomst en temperament bloeit tussen de ruwe en onhandelbare Heathcliff en de dochter des huizes, Catherine, een warme vriendschap. 'Woeste hoogten bevrijdt buitengewone nieuwe energie in de roman, vernieuwt de potentie ervan en vindt haast het genre opnieuw uit. Het blikveld en de verbeeldingskracht, de vurige verkenning van een fatale maar herbouwende liefdesaffaire en de briljante manipulatie van tijd en ruimte plaatsten het in een eigen categorie. Woeste hoogten vertelt de klassieke en tragische liefdesgeschiedenis tussen de weesjongen Heathcliff en Catherine Earnshaw. De jonge Heathcliff komt als vondeling terecht bij de rijke familie Earnshaw en wordt hopeloos verliefd op Catherine, de mooie dochter des huizes. Oorspronkelijke titel De woeste hoogten. - Utrecht : Veen, 1989. Woeste hoogten. Uitgever Uitgeverij Rainbow bv, Amsterdam Verschenen 2017 ISBN 9789041712523 Kenmerken 383 pagina's, 20 cm Aantekening Uitgave in samenwerking met Boekwerk & Partners vertaald [uit het Engels] door Akkie de Jong De woeste hoogten van het Parc des Buttes Chaumont. In het noordoosten van Parijs, midden in een levendige volkswijk, ligt het Parc des Buttes Chaumont. Woeste Hoogten 9789085199502. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi

Recreatiepark De Rimboe & De Woeste hoogte is een 28 hectare groot park met ruim 500 vaste jaarplaatsen en een aantal toerplaatsen. Dit prachtige recreatiepark is in een enorme ontwikkeling. Er worden steeds nieuwe recreatiewoningen in de vorm van chalets en bungalows gebouwd en de faciliteiten hebben een prachtige facelift ondergaan. Om meer te vertellen over de faciliteiten.